Pretraga
Close this search box.

SNAGA KOJA TI JE POTREBNA SA DODIROM KA KOJEM TEŽITE

JOOLA Santoru serija je napravljena za ofanzivne igrače koji nastoje da maksimiziraju potencijal svog spina i brzine. Koristeći samo visokokvalitetne karbonske i karbonsko-kevlarske kompozitne materijale i posebno odabrane furnire od drveta, svako drvo serije JOOLA Santoru je besprekorno dobro izbalansirano. Svako od 3 drveta iz Santoru serije poseduje namenski iskombinovane materijala kako bi se naglasile najpovoljnije karakteristike igre za različite ofanzivne stilove.

POKRET SA PUNIM NAGIBOM

NAPRAVLJENO DA UPOZNAŠ SVOJU POTREBU ZA BRZINOM

Iskoristite snagu JOOLA Santoru 3K-c svoju ofanzivnu igru! Ovaj moćni reket od 3+2 sloja koristi čvrsto Kiri jezgro sa mekim Hinoki spoljašnjim furnirima za stvararanje jedinstvenog osećaja igranja. Između je naše 3K-c najsavremenije tkanje od karbonskih vlakana koje stvara sweet spot i dodaje ekstremnu brzinu. Dok je brza, sweet spot pruža šokantan nivo kontrole. Ovaj reket sa direktnim odzivom ima nižu putanju i savršeno je za igru blizu stola kao i za vršenje pritiska na protivnika. Budite spremni da pogodite svoje udarce koji pobeđuju u igri brzinom poput torpeda JOOLA Santoru 3K-c

3K-c

Svaki pramen vlakana u ovom 3K-c tkanju se sastoji od 3.000 pojedinačnih karbonskih filamenata. 3K-c značajno smanjuje vibracije kako bi stvorio uvećani sweet spot i stvorio ravnu putanju lopte. Zaista ofanzivno oružje u svim aspektima, najistaknutija karakteristika ovog vlakna je njegov čvrst, direktan dodir.

HINOKI Top Layer

Hinokijev mekši osećaj daje jedinstven dodir koji produžava vreme zadržavanja i lepo dopunjuje 3K-C kompozitni sloj obezbeđujući povećano okretanje i kontrolu.

TORPEDO

ZA PRECIZNI UDARAC

Kontrolišite svaki svoj pokret sa JOOLA Santoru KL-c Inner. Ovaj reket od 5+2 sloja ima visokokvalitetne Hinoki spoljne furnire koji stvaraju lep mekani dodir u kratkoj igri i izuzetnu brzinu prilikom udaranja. Glavna crta ovog reketa orijentisanog na okretanje je tkanje vlakana od kelvara-karbona (KL-c) u unutrašnjoj konstrukciji. To stvara bolji osećaj dok vam daje mogućnost da budete još precizniji tokom topspin igre. Između ova dva furnira nalazi se Koto, dodat radi dalje optimizacije kontrole lopte za looping i countering. Nikada nećete morati da žrtvujete brzinu radi kontrole sa JOOLA Santoru KL-c Inner.

KL-c

Kada se lagani kevlar plete zajedno sa karbonom da bi se stvorio Kevlar ugljenik (KL-c) koji se koristi u JOOLA Santoru KL-c Inner-u, to daje oštrici veći sweet spot dok omekšava čvrst dodir karbona. Ovo stvara nivo kontrole bez presedana za oštricu ove brzine. Dizajn unutrašnjeg sloja namerno koristi kompozitni materijal kao unutrašnje slojeve na vrhu jezgra umesto direktno ispod spoljašnjeg furnira. Ovo održava krutost sečiva dok pruža mekši dodir i veću kontrolu.

HINOKI TOP LAYER

Hinokijev mekši osećaj daje jedinstven dodir koji produžava vreme zadržavanja i lepo dopunjuje čvrsti KL-c kompozitni sloj obezbeđujući povećano okretanje i kontrolu.

THE ALL-IN-ONE

BRZINA, KONTROLA I PRECIZNOST SVE NA DLANU

Snaga koju želite i dodir oji vam je potreban e ono što ćete dobiti sa JOOLA Santoru KL-c Outer. Ovaj reket od 5+2 loja ima mekane Limba spoljašnje furnire koji se nalaze direktno na vrhu kevlar-karbona (KL-c). Uparen sa snažnim Kiri jezgrom JOOLA Santoru KL-c Outer pruža neuporedive nivoe brzine, kontrole, tačnosti koji su pogodni za moderne topspin igrače. Nikada ne propustite svoje snimke sa preciznošću poput lasera JOOLA Santoru KL-c Outer reketom

KL-c

Najpoznatiji po upotrebi u pancirima otpornim na metke, lagani kevlar je u stanju da ublaži teške udarce. To je karakteristika koja kada je tkana sa karbonom, pomaže da se stvori srednje jak udarac sa šokantnim nivoima kontrole. Dizajn spoljašnjeg sloja naglašava karakteristike KL-c kompozitnog materijala koristeći ga direktno ispod spoljašnjih furnira sečiva. Dobijena uvećan sweet spot pruža direktniji dodir, ravniju putanju lopte i veću vrednost brzine.

Limba TOP LAYER

Meko i izdržljivo drvo, Limba spoljni furniri savršeno dopunjuju KL-c da bi pružili vrhunski dodir za vaše potrebe okretanja.