Pretraga
Close this search box.

profesionalna linija guma

unapredi svoj udarac

DAJTE PROTIVNICIMA NEREŠIVE ZADATKE​

RHYZEN ZGR

JOOLA Rhyzen ZGR nudi impresivne performance! Hyper Traction Surface je izuzetno prijanjajuća i ima optimizovan prenos snage. Vaši topspinovi će dobiti dodatnu rotaciju i vaša igra za stolom će postati preciznija. Veliki zamah tvrde Balance Sponge garantuje impresivan izbačaj i potrebnu brzinu.

maksimiziraj svoju rotaciju

Hyper Traction Surface + Balans sunđera

HYPER TRACTION SURFACE

Optimizovana energetska efikasnost osigurava da sve što uložite u vaš udarac stiže i na drugu stranu stola. Rotacija i preciznost su na granici savršenog i povećavaju nivo težine za vaše protivnike

BALANCE SPONGE

Klasični sunđer za stoni tenis. Struktura sa finim porama predstavlja pouzdano odbijanje lopte i odlične kontrolne vrednosti.

komanduj sada

preuzmi komande sa JOOLA RHYZEN CMD

RHYZEN CMD

JOOLA RHYZEN CMD vam daje osećaj da imate sve pod kontrolom! Intenzivna povratna informacija o lopti Balance Sunđera je osnova za odličnu kontrolu, a revidirana koncepcija poboljšane površine vuče vam pomaže da budete veoma precizni u svojim udarcima. Za ofanzivnu igru, RHYZEN CMD ima sopstveni zamah da napadne na ciljani način.

KONTROLIŠI SVOJU IGRU

ES Traction + Balance SUNĐER

ES Traction

Tradicionalna, dokazana struktura površine za bilo koji iznos kontrole.

Balance Sponge

Klasični sunđer za stoni tenis. Struktura sa finim porama predstavlja pouzdano odbijanje lopte i odlične kontrolne vrednosti.