Pretraga
Close this search box.

PUNO DRVO. PUNA SNAGA.

JOOLA XYLO kombinuje jedinstven osećaj punog drveta sa zahtevima modernog stonog tenisa. Poseban dodir punog drveta je neophodan za mnoge igrače. JOOLA XYLO prenosi ovaj osećaj stapanja sa drvetom i takođe pruža dovoljan ofanzivni potencijal kroz kreativne tehnologije i kombinacije furnira. XYLO 5 i XYLO 7 su pravi izazov za svakog ambicioznog ljubitelja punog drveta.

THE BULLSEYE

KONTROLA I PRECIZNOST

Petoslojni XYLO 5 ima unutrašnje furnire Ayous i Kiri dajući osećaj reketa, kao i kontrolu iznutra ka spolja. Spoljašnji furnir Hinoki je termički obrađen posebnom tehnologijom i time dobija na čvrstoći. Rezultat je drvo koje ima konsistentne, izbalansirane karakteristike igranja preko cele povešine reketa (uvećan sweet spot). Ako tražite reket sa kontrolom, preciznošću i prirodnim dodirom onda je XYLO 5 savršen izbor.

HINOKI INNER LAYER

Hinokijev mekši osećaj pruža jedinstven dodir koji povećava vreme kontakta lopte za okretanje i kontrolu.

AYOUS INNER LAYER

Poreklom iz Afrike, AYOUS savršeno nadoknađuje težinu Hinoki spoljašnjih furnira svojom lakoćom i ima odličan odnos snage i težine. Zbog prirodno većih pora drveta, ono održava elastične karakteristike koje ga čine idealnim za igru blizu stola.

KIRI CORE

Izdržljiv i tvrd, a ipak lagan, KIRI se koristi kao furnir jezgra i ključ je za održavanje ukupne ravnoteže sečiva. Ovo tvrđe drvo smanjuje vibracije i odlično je za pravljenje tih direktnih snimaka.

DRVO. MOĆ DRVETA.​

KONTROLISANA BRZINA ZA PRECIZNU IGRU​

Sa svojim Limba spoljnim furnirima sedmoslojni XYLO 7 je idealan za ofanzivne topspin igre. Nešto mekši unutrašnji furniri napravljeni od Ayous stvaraju prijatan balans bez značajnog gubitka brzine. Ljubitelji punog drveta sa željom da krenu u ofanzivu će se jako zabaviti sa XYLO 7.

LIMBA TOP LAYER

Limba gornji - furnir osigurava srednje tvrd osećaj sa više putanja. Pogodno je savršeno za topspinu igru i sa poludistance.

AYOUS INNER LAYER

Endem za Afriku, AYOUS je savršen izbor za izradu laganog sečiva od 7 slojeva. Veće pore drveta rezultiraju elastičnim karakteristikama koje ga čine idealnom komponentom za igru blizu stola. Zbog svoje lakoće, elastičnosti i odličnog odnosa snage i težine, dobro je izbalansiran i sposoban da proizvodi brže udarce sa visokom kontrolom i preciznošću.